Aktuality

NEJMILEJŠÍ KONCERT – HAVÍŘOV

Dvacátého šestého března jsme se s dětmi vydali do Havířova na Nejmilejší koncert. Zde vystupovaly dvě naše děti - Filip a Kačka. Při cestě autem stoupala nervozita před vystoupením účinkujících a ostatní děti se těšily na výkony, které si budou moci prohlédnout.

Po příjezdu se děti usadily v hledišti a držely palce především svým kamarádům. Kačka s Filipem se rozezpívali v šatně a čekali na svůj čas vystoupení. Když konečně ten čas přišel, nastoupili na pódium jako by tam stáli každý den a předvedli svůj nejlepší výkon.Filip zazpíval od své oblíbené kapely Elánů „Neviem byť sám“ a Kačka romskou písničku. Nám všem se jejich vystoupení líbilo a podpořili jsme je velkým potleskem. Filip se sice neumístil, ale věděl, že do svého vystoupení dal vše a měl velkou radost z Kačky, která se umístila na krásném 3. místě.

 

 

Cesta zpět na domov už byla ve veselém duchu a všichni se těšili na to, až své zážitky z vystoupení řeknou svým kamarádům.                                          Krajíčková Jana, DiS